divendres, 15 de juliol del 2011

UNIFORME ESCOLAR

Aquest mes s'aprovat per Consell Escolar la implantació d'uniforme escolar al nostre centre. Durant la primera setmana de setembre, ficarem cartells per vindre a provar les talles de l'uniforme i així poder demanar-los per octubre.
L'uniforme escolar estarà format pel xandall que ja tenim i falda o pantaló.

Salutacions a tots.

6 comentaris:

María José B ha dit...

Caldria que quedara clar que la utilització de l'uniforme és ABSOLUTAMENT VOLUNTÀRIA.

Ampa CEIP La Balaguera ha dit...

La utilització de l'uniforme és voluntària, però en el moment s'incloga en el Reglament de Règim Intern del centre, serà obligatòria per als alumnes nous.
Es podrà incloure en el RRI perquè s'aprovat per Consell Escolar, que està format per representants dels pares, ampa, mestres i ajuntament.

Rosalia ha dit...

Al consell escolar va quedar clar que era absolutament voluntari, perqué sino molts haguerem votat una altra cosa.

AMPA CEIP LA BALAGUERA ha dit...

Simplement estic informant, no tenim cap interés en una cosa o l'altra. Però si el centre decidira incloure-ho en el RRI, seria obligatori per als nouvinguts. Mentrestant, és absolutament voluntari.

De tota manera, recalcar que açò ha segut una decisió de molts pares/mares que cada any volien la seua implantació, i que molts mestres també han votat que sí a l'uniforme escolar.

Anònim ha dit...

no estic conforme ja que una de les xiques que forma el ampa antes de ser la reunio em dige que era obligatori el uniforme cuant jo li vaig dir que la mestra em dige que no era obligatori esta xica me dige que si que era obligatori y les mestres no tenien ni idea esta xica me dona a entendre que ella era del ampa i que cuant feren la reunio ja voria jo que era obligatori el uniforme pense que es una vergoña esta gent que es del ampa i pensen que tenen mes paraula que les mares que no son del ampa i vui deixar clar que fagen el favor de respetar les decicions de cada una de les mares i no ferles de menos per no ser del ampa

Anònim ha dit...

L'uniforme és voluntari i en cap moment a dit ningú que siga obligatori. Si així a sigut, s'han equivocat o s'ha malinterpretat.
Respecte a l'altre assumpte, l'ampa respecta totes les decissions de les demés persones, però hem de mirar precisament pels associats. El 90% de les famílies són socies i hem de treballar per elles majoritàriament. Encara així, tots els que no són socis sempre han rebut beneficis que no es mereixen, sempre per respecte als seus fills.
En aquest cas, pense que parlar de falta de respecte no és acertat.