dilluns, 5 d’octubre del 2009

RESUM ASSEMBLEA DE PARES I MARES DEL DIA 1 D'OCTUBRE

Aquests són els punts i els acords més cridaners que es van parlar:

1.- Els pares/mares assistents van votar una ampliació de capital per a l'associació que tinguera com a destinació acondicionar les infraestructures del nostre centre. Com els assistents mai són prou per decidir un tema d'aquesta envergadura, es va acordar fer un sondeig per vore a qué estarien dispossades les famílies per adequar el col.legi.
En els propers dies, rebreu una circular amb el sondeig.
2.- Es va recordar també que enguany no es subvencionaran les excursions perqué així ho van aprovar en el Consell Escolar, per tant, destinarem aquests diners a altres beneficis per a les famílies.
3.- També es va aprovar en l'anterior assemblea deixar de fer regalets i celebracions gastronòmiques per a tots els xiquets de l'escola. Només es faran per als socis i en horari no lectiu.
4.- Es va presentar el nou projecte de l'ampa per aquest curs escolar, amb la totalitat d'activitats que es realitzaran al llarg del curs. Una de les més importants va a ser el treball de l'hort escolar com a projecte de l'ampa amb la col.laboració dels mestres i xiquets de l'escola. Faran falta pares i mares dispossats a vindre un parell de dies al llarg de tot el curs durant l'horari lectiu per treballar amb els xiquets en l'hort. Rebreu informació més detallada d'ací poc.
5.- Un últim punt va ser que l'empresa que organitza les activitats extraescolars no les realitzarà durant la setmana per falta de xiquets, però sí els divendres de 3 a 5 de la vesprada.